Home Iniciatives solidàries Orfenat DESTITUTE CHILDREN HOME de Nepal

Orfenat Destitute Children Home de Nepal

PROJECTE DE COOPERACIÓ AMB L’ORFENAT DESTITUTE CHILDREN HOME DE NEPAL

 

1. Resum del Projecte

Col·laboració amb l'Orfenat Destitute Children Home, de Pokhara, Nepal.

Aquesta col·laboració està centrada en:

     - Donacions econòmiques: per cobrir les despesses de les activitats extra escolars.

     - Donacions de material escolar i de roba: per als nens i nenes del Centre.

     - Organització d'activitats i tallers al mateix Centre Orfenat: amb objectius pedagògics i educatius.

 

2. Cronograma del Projecte

Aquesta col·laboració està dirigida pels propers 3 anys (2008, 2009 i 2010).

 

3. Dades Contrapart Local: DESTITUTE CHILDREN HOME (Destitute CH)

Amb el nom de Destitute Children Home (Destitute CH), es crea una associació a Nepal l’any 2004, que té per objectiu principal la de crear un centre orfenat on acollir nens i nenes desemparades. Aquesta associació, està fundada i dirigida per personal única i exclusivament nepalesa, en concret per 8 membres, dos dels quals, el president i la directora del centre, són orfes ells també. La junta directiva i cofundadora del Destitute CH van establir en els seus estatuts fundacionals, acceptar i acollir nens i nenes, sempre nepalesos, que es trobessin en situació d’aïllament familiar i/o social, ja fos per motius d’orfendat o d’abandonament.

 

3. Beneficiaris

Actualment (novembre 2008) al Destitute CH hi viuen 19 nens i nenes, d’entre 6 i 16 anys, que són els beneficiaris directes del seu programa d’acolliment.

 

4. Resultats i anàlisi del Projecte de Cooperació amb el Destitute CH

A dia d'avui, gener del 2011, valorem d'una manera molt positiva la nostra implicació amb el Demo CH, ja que hem acomplert amb els objectius proposats en un inici, tot i que a nivell econòmic ens hagués agradat poder oferir més recursos i per tant, més activitats extra escolars als nens i nenes del Centre Orfenat.

En relació al material escolar i la roba, hem pogut cobrir les demandes que ens ha fet la Junta Directiva del Demo CH, inclús hem cobert les despesses dels unifromes escolars dels nenes i nenes.

I finalment, les activitats i tallers que hem pogut oferir i realitzar al Centre han sigut vàries i molt positives, totes elles encarades a millorar l'autonomia emocional i psicològica del nen/a, les seves habilitats socials, i evidentment, l'expressió festiva d'activitats divertides. Aquestes activitats i tallers han sigut de joc i esport, de manualitats, de ioga, de música i de clown.

 

Catalan English Spanish
Febrer 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
wDSC_0453.JPG
lapaumercat1p.jpg
wP1000610.JPG