Home Notícies Generals
Notícies Generals

Conferència OBJECTIUS del MIL·LENI

Imprimeix
Aquest Dimarts 14 de Maig de 2013, hem realitzat una xerrada sobre els OBJECTIUS del MIL·LENI a l'IES ALENXANDRE GALÍ de Les Roquetes.
 
La xerrada ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Institut, i han assistit els 120 alumnes de 3er. d'ESO.
L'experiència ha estat molt gratificant, i l'intercanvi d'opinions i preguntes ha sigut molt positiu, així com la complicitat amb el professorat de l'IES, a qui volem donar les gràcies per donar-nos aquesta opportunitat, ja que des de COOPERAVIDA, creiem molt important i necessària la difussió dels valors solidaris, i el treball de cooperació i desenvolupament que es realitza al nostre planeta terra.
 
 

Jornada Apadrinament Projecte Orfenat DEMO CH

Imprimeix

Jornada Apadrinament Projecte Orfenat DEMO CH

Dissabte 6 Abril 2013 - 18h.

Foment Vilanoví

Plaça de les Cols - Vilanova i la Geltrú

 

 

 

Estem molt contents de l'assistència que vàrem tenir en aquest acte solidari.

La sala de conferències es va pràcticament omplir de persones molt interessades en el nostre Projecte Solidari amb l'Orfenat Demo CH de Nepal.

En aquesta ocasió, vàrem actualitzar l'estat del Projecte, recolzat amb fotografies i power point, i ja hem iniciat la Campanya d'Apadrinament, amb un ritme de moment, prou positiu.

Volem agrair i donar les gràcies a tots els presents aquest dia, i sobretot, als que ja us heu implicat directament, esponsoritzant els nostres nens i nenes orfes, i formeu part d'aquesta gran família que és COOPERAVIDA.

Una forta abraçada i estem en contacte!!

 

 

Acaba el Curs de Ioga Solidari 2012

Imprimeix

Namaste.

Ja ha acabat el curs de Ioga Solidari per aquest any 2012.

Gràcies al treball solidari de la mestre de hatha Elisabet Royo, ha estat possible aquest curs de ioga en el que ha participat un grup considerable de persones interessades en aquesta pràctica oriental.

Volem donar les gràcies a tots els participants, i agrair la vostra ajuda econòmica i el recolzament al projecte solidari amb el DEMO CHILDREN HOME de Nepal.

Afegir que a partir del 7 de gener continurem amb la campanya de Ioga solidari.

Us hi esperem!!

 
 

Visita a Nepal Novembre 2012

Imprimeix

VISITA A NEPAL NOVEMBRE 2012

 

Membres de la directiva de COOPERAVIDA hem viatjat a Pokhara, Nepal, i visitat el centre orfenat DEMO CHILDREN HOME.

El principal motiu d'aquest viatge, era iniciar el procés d'adopció de nens i nenes orfes, o que es troben en situació d'abandonament, i establir els acords legals amb l'Oficina de Benestar Social, garant d'aquest procés.

Ja hem presentat 5 informes de 3 nenes i 2 nens a l'Oficina, i estem a l'espera de rebre la seva aprobació i el certificat legal per tal de poder acollir-los a la nostra casa orfenat.

També hem aprofitat aquesta visita, per acondicionar la casa que tenim actualment de lloguer, i obtenir el certificat de l'oficina del govern que ens permeti iniciar el projecte d'acolliment en aquesta llar provisional.

Ara ja tenim el centre orfenat obert i degudament registrat, i mentre esperem el finançament per ampliar la casa que vàrem comprar en propietat, el projecte d'acolliment es realitzarà en aquest centre.

Durant la nostra estada a Pokhara, hem pogut també estrènyer la nostra relació laboral i afectiva amb els membres directius de l'ONG DEMO, i participar en un taller de sensibilització a l'escola Shining Star de Pokhara.

 

Pluja a la Mostra Solidària 2012

Imprimeix

El dissabte 20 d'octubre de 2012 hem tingut la Mostra d'Entitats Ciutadanes.

Aquesta és una Fira Solidària que organitza l'Ajuntament de Vilanova cada any, i que en aquesta edició, ens hem vist sorpresos per la forta pluja que ha caigut a la tarda.

Durant el matí la jornada s'ha desenvolupat amb normalitat, i les entitats vilanovines hem pogut presentar els nostres projectes de cooperació, i hem possat a la venda articles solidaris.

A més, les activitats organitzades per l'Ajuntament també han pogut ser presentades amb normalitat, i s'ha iniciat el seu Manifest Jo dono la cara per la pobresa.

Però a la tarda hem hagut de suspendre la Mostra, degut a les pluges que han fet impossible el manteniment de la mateixa.

Com sempre us volem donar les gràcies a aquelles persones que heu fet possible aquesta jornada tan interessant i necessària, i a tots els visitants que us heu apropat a la Plaça de la Vila.

Fis a l'any vinent!!

 


Pàgina 1 de 6

Catalan English Spanish
Febrer 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
wP1020006.JPG
lapaumercat3p.jpg
wDSC_0557.JPG