Home Notícies Generals
Notícies Generals

Èxit de públic al Circ Katakrak

Imprimeix

Aquest cap de setmana 22 i 23 d'agost hem pogut gaudir de l'espectacle Katakrak a La Vela de Vilanova i la Geltrú. L'acte, proposat en benefici al nostre Projecte DCH de Nepal, ha estat possible gràcies a la donació solidària de la Companyia Kd Cirk, que ha realitzat els dos espectalcles de forma gratuïa, i al suport també, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Des de Cooperavida, volem agrair l'energia i l'entrega incondicional de la Mar i el Txupi (Kd Cirk), i també donar les gràcies a les més de 150 persones que han assistit als espectacles i ens ajuden, amb la seva actitud positiva i solidària, a fer realitat aquest projecte amb l'orfenat DCH de Nepal.

Moltes gràcies a tots i totes, i fins la propera!!

 

Bona acollida del Projecte DCH a Alcañiz (Terol, Aragó)

Imprimeix

La base social de COOPERAVIDA al Baix Aragó, liderada per la Carme Hernàndez Tiñena, ha fet possible compartir el nostre projecte de cooperació amb la gent jove d'Alcañiz, Terol.

La presentació del Projecte DCH es va realitzar el diumenge 21 de juny de 2009 al Centre Jove d'Alcañiz. A l'acte van assisitir representants municipals del centre cultural, així com un bon nombre de ciutadans interessats en el treball solidari.

A tots us volem donar les gràcies i agraïr-vos el suport que ens heu brindat durant tot el cap de setmana.

Moltes gràcies.

 

Presentació de l'ONG COOPERAVIDA a Sant Joan

Imprimeix

El dissabte 4 d'abril de 2009 vam fer la presentació de l'ONG COOPERAVIDA al Centre Cívic Sant Joan de Vilanova i la Geltrú.

Una vegada més, la resposta social va ser molt entusiasta i la sala on es va oficiar l'acte va quedar completament ocupada.

En aquesta ocasió, cal esmentar l'assistència de persones relacionades en el treball de cooperació internacional que van participar d'una manera acitva en l'acte, aportant la seva vivència i experiència personal.

A tots vosaltres us volem donar les gràcies i dir-vos que des de la junta directiva sentim d'una manera forta i transparent que, entre tots, farem realitat aquest projecte solidari que és COOPERAVIDA.

Moltes gràcies. Sempre.

 

La presentació oficial de l'ONG COOPERAVIDA: tot un èxit

Imprimeix

El dissabte 14 de març de 2009, vam realitzar la presentació oficial de l'ONG COOPERAVIDA.

L'acte va tenir lloc al Centre Cívic la Geltrú (Vilanova i la Geltrú) i va ser tot un èxit.

A les més de 100 persones que hi van participar, cal sumar-hi l'assistència de membres de l'Ajuntament de Vilanova, els quals van col.laborar estretament amb la programació i realització de l'acte.

El Canal Blau TV i el Diari de Vilanova van fer la cobertura mediàtica de l'esdeveniment.

Des de la directiva de COOPERAVIDA us volem donar les gràcies pel vostre suport, i esperem construir de manera conjunta un camí solidari de treball i cooperació.

Moltes gràcies i fins ben aviat.

 

Gràcies al Monestir Sant Benet de Montserrat (Barcelona)

Imprimeix

El diumenge 1 de març de 2009 vam presentar el nostre Projecte DCH a la comunitat benedictina de Sant Benet de Montserrat, Barcelona.

L'acte, programat amb l'inestimable ajuda de la Dolors Margalet i de la Mare Abadessa, va ser un èxit al reunir a tota la congregació benedictina, i a més, va fer partícep també a un bon grup de persones interessades en el treball de cooperació.

L'acte de presentació va consisitir en un power point de fotografies dels nens i nenes de l'orfenat DCH de Nepal, el qual va servir de base introductòria del treball que s'està realitzant in situ, i la passació de tres vídeos de curta durada sobre les activitats quotidianes al DCH.

Per finalitzar, hi va haver un intercanvi de comentaris i preguntes amb els assitents de l'acte.

Ens sentim molt agraïts d'aquesta oportunitat tan especial, a la vegada que donem extensament les gràcies i esperem poder continuar el nostre treball solidari de manera conjunta.

 


Pàgina 6 de 6

Catalan English Spanish
Gener 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
wP1020013.JPG
lapaumercat2p.jpg
wDSC_0421.JPG