Home Notícies Generals
Notícies Generals

Bona participació a l'IES Cubelles

Imprimeix

El passat 8 de març de 2012, vàrem realitzar un taller de sensibilització a l'IES Cubelles.

Gràcies a l'organització i coordinació de la Txell Sastre, l'activitat va ser un èxit de participació, i vam podem presentar el nostre projecte solidari i debatre els Objectius del Mil·lenni amb els alumens d'aquest Centre.

Des de COOPERAVIDA estem encantats en poder participar d'aquest tipus de tallers, ja que entenem que el treball educatiu és fonamental entre la ciutadania, i sobretot, entre els més joves, amb qui és molt important compartir la realitat deficitària d'altres persones, i alimentar així els sentiment solidaris.

 

Dia Solidari a la nostra ciutat

Imprimeix
El dissabte 16 d'octubre, va tenir lloc a Vilanova la MOSTRA D'ENTITATS DE COOPERACIÓ 2011.
 
Va ser una jornada plena d'activitats i molt concorreguda. Es van presentar els projectes solidaris de les entitats vilanovines, hi van haver jocs, audiovisuals, concerts, batucada, conta contes, espectacle infantil...
 
Aquesta FESTA DE LA SOLIDARITAT ha arrelat fort a la nostra ciutat, i any rera any, augmenta el nombre de participants i visitants, aportant entre tots, aquest esperit de cooperació i el sentiment i energia suficients per a continuar consolidant tan la MOSTRA, com les entitats vilanovines.
 
A tots vosaltres, moltes gràcies!!
 

Moltes Gràcies. Sempre

Imprimeix

El passat dissabte dia 23 de juliol va finalitzar la campanya 45.000 VILANOVINS x 1€

VILANOVA DÓNA UNA LLAR ALS NENS ORFES DE NEPAL

 

Han estat 3 dissabtes consecutius en els quals hem rebut el recolzament de la societat civil vilanovina, i hem pogut copsar l'interès general pel projecte que estem portant a terme amb els nens orfes de Nepal.

A més, un dels objectius d'aquesta campanya, era també fer difusió dels Objectius del Mil·leni, ja que considerem que aquest és un dels objectius prioritaris de tota entitat de cooperació i solidaritat. Aquests Objectius, reuneixen tots els elements necessaris per a poder, entre tots, modificar les pautes de comportament humà i aconseguir d'aquesta manera una veritable transformació de la nostra realitat avui en dia.

Volem donar les gràcies a aquestes mostres de suport, i agrair la vostra ajuda econòmica i moral.

 

Moltes gràcies. Sempre.

 

FESTIVAL DE DANSA SOLIDARI

Imprimeix

ÈXIT ABSOLUT AL FESTIVAL DE DANSA SOLIDARI!!!

L'espectacle de dansa que varem organitzar el passat divendres 21 de gener al Teatre Principal va resultar un gran èxit.

A la resposta tan positiva de la ciutadania vilanovina, que va omplir el teatre i exhaurir totes les entrades de manera anticipada, cal sumar-hi el bon nivell de dansa mostrada per tots els participants, i la gran qualitat interpretativa de cant i música de batucada.

L'espectacle, organitzat gràcies a la fantàstica col·laboració de l' Estudi de Dansa de la Rosa Mari González i la Carme Gatell, va tenir la participació dels alumnes de dansa de la pròpia Escola, de la Jove Companyia, de l' Anna Serrano i Companyia, de la batucada Son da Rua i de Fem un Cafe.

A més varem comptar amb la col·laboració de l' Ajuntament de Vilanova i del seu departament de Cooperació.

A tots vosaltres us volem donar les gràcies i agrair el vostre sentiment solidari.

Una forta abraçada i moltes gràcies.

 

FESTA SOLIDÀRIA DE NADAL

Imprimeix

Bona rebuda de la FESTA SOLIDÀRIA DE NADAL aquest dissabte 18 de desembre.

L'espectacle va tenir lloc a l'Envelat de Vilanova i va ser possible gràcies a l'aportació solidària d'un bon nombre de músics de la nostra ciutat, que sensibles al nostre Projecte DCH amb els nens orfes de Nepal, van oferir un concert de gran qualitat musical, i sobretot, de gran qualitat humana.

Els músics participants van ser l'Elisabet Raspall i l'Ana Rossi Duet, La Brigada, Suite Momo, Gruyere DJ i Les Enfants.

A més de la col·laboració d'aquests grups, varem tenir l'aportació de l'Ajuntament de Vilanova, i d'un bon nombre de voluntaris membres i amics de la nostra entitat, i que sens dubte, sense aquesta xarxa social seria impossible la realització i consecució dels nostres projectes i objectius solidaris.

A tots vosaltres us volem agrair el suport i l'ajuda donada i demostrada sempre, i us donem les gràcies de tot cor.

Una forta abraçada.

 


Pàgina 2 de 6

Catalan English Spanish
Gener 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
wCSC_0624.JPG
lapaucancop.jpg
wDSC_0420.JPG